Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТНе трябва да се политизира дебатът за коронавируса,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТНе трябва да се политизира дебатът за коронавируса,
Коментари Харесай

Румен Радев: Хората изгубиха доверие в управляващите още при първата вълна и резултатът е налице сега

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

" Не би трябвало да се политизира дебатът за ковид, само че би трябвало да търсим спор с устойчиви решения, които да провокират доверие в тези, които ръководят рецесията. "

Това сподели в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия президентът Румен Радев. 

" Изисква се примирение, само че и да не се помиряваме с пропуските. Да сведем до най-малко некомпетентното политическо вмешателство тъй като следствията са труднопоправими. През пролетта единствено поради няколко случая на Ковид България беше затворена. Заради тези самодоволни брифинги хората изгубиха религия и ограниченията бяха снети внезапно, макар предупрежданията за втора вълна. 
Вирусът е бил оставен да се развива всеобщо и през днешния ден виждаме резултата: претоварени болници и медици. В тази конюнктура държавното управление търси пари на направления и резултатът не се вижда. Тук не би трябвало да търсим отговорност. В тази обстановка развиването на рецесията зависи от връзките на хората към пандемията.

Призовавам към съблюдаване на ограниченията, ограничение контактите и персонална хигиена. Да пазим нашите лекари и медицински дсестри, тъй като други няма. Те заслужават обществени и битови условия и то най-бързо. Ако всички сме виновни и солидарни, ще преодолеем хаоса. Въпросът е по какъв начин ние се готвим. Франция квалифицира хиляди лекари и медицински сестри ", разяснява президентът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР